JellyPages.com

Friday, May 24, 2013

Star Trek Into Darkness!



Hello ^_^

Finally, habis dah exam n cuti pun bermula. Maknanya, berlabuhlah tirai Semester 1 dengan jayanya. 

Selamat bercuti dan selamat sampai ke tempat masing2x untuk semua warga Gaya. ^_^


with nana :)
As we know, sinonimlah masa cuti nie dengan movie2x baru di panggung wayang. Tak sah klu xda langsung yang kuar. So, setelah beberapa minggu bersusah payah belajar + puasa berjalan ( puasa la kunun). haha, Finally, semalam dengan beraninya jadi budak yang " break the rule", dapatlah kuar. Happy betul tau macam baru keluar dari kurungan jak. LoL. Anyways, dalam banyak2x movie yang ada, Star Trek Into Darkness juga jadi pilihan. Bagi saya, movie nie sangat2x happening. Ditambah lagi watak2x yang boleh buat  kita ketawa. Apa pun, klu sapa2x tengok wayang nie, memang xrugi because jalan cerita movie nie pun sangat memuaskan. 

Thank You to my friends yang berjaya pujuk saya keluar even sehari sebelum habis exam pun, saya decide mau balik dah. Sayang korang ketat2x. hikhik. Okay, setakat sini jak entry hari ni ya. Penat tul malam nie. Adios, Love ya :)

Antara scene dalam movie nie :)







No comments:

Post a Comment