JellyPages.com

Friday, April 5, 2013

Pengalaman Berasaskan Sekolah 1 (PBS) :)



We're the teacher to be! 

Hello ^_^

Tiba - tiba pula ada hati mau update blog nie setelah berkurun lamanya terkubur. haha. 

Anyway, back to the topic. Kali nie kita bercerita pasal PBS pula. Time foundation dulu, saya selalu ingat PBS nie kerja dia cuma pergi observe2x kawasan sekolah, ambil maklumat guru besar, pk1/2 n cikgu2 yang ada. Kadang2, nampak senior2 post status time dorang PBS: -

 " Bestnya jumpa budak2" , 

"yeah, hari ini boleh balik awal", 


with Rayner from standard 4 Amanah
WAH!! cam best jak dorang tau. Paling bagus, x  payah pergi kuliah pastu boleh balik awal lagi. Macam - macam lah yang
saya fikir sampai xsabar mahu rasa pengalaman macam dorang. Itu dulu time masih belum tahu apa2( yang kununlah kan. hehe)

Sekali tu, bila turn saya pula pergi PBS,

Rupa - rupanya :-

=_=''

" BANYAKNYA KERJA MAHU BUAT" 

Nasiblah ada kawan2 yang sama tempat dengan saya. Ada juga tempat saya mengadu + berbincang. If x , entah boleh siap tidak kerja2x yang kena bagi oleh lecturer. Walau apapun kan, saya tetap enjoy lebih2 lagi bila jumpa budak - budak yang cute2x + kecil2x semua. Thank You SK Petagas even only a week, I gains new experiences.  That alls. Adios, Love ya! :)

                                                                                                                     
with my friends n the GSTT group!
(Auni, Nicol, Manda, Arief, fendy, florance, Awang, Sabrina)